Sova

2009-01-29 13:50:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Jaaa, såhär ser det ut när vi ligger och sover på nätterna. HAHA. Rickard klänger och har ena benet över mig, Lillemor ligger på min mage och Signe ligger på mina ben. Jag lovar, DET BLIR VARMT! haha.

Sthlm nestaa

2009-01-23 00:33:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag pengar på kontot och så fort Ida har tid så ska vi dra till stockholm och handla en ny garderob till mig. Rensade nämligen ur mina kläder här om dagen. Har nästan inga kvar nu!:( haha.
Jag hade sparat massor med gamla favoritkläder utifall att jag kanske skulle kunna komma i dom igen, men nu gav jag upp. Kommer aldrig komma i dom:( Så nu är dom bortaa:( Får köpa nya och snygga istället.

höhö

2009-01-20 15:11:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


haha, jag har kommit på en fobi jag har. Att andas in nån annans utandning. Alltså när man andas in det nån annan andats ut. HAHA. Det är det äckligaste som finns. Som typ när jag o rickis ligger i sängen typ, så andas han ut och jag andas in. USCH. HAHA. så måste jag andas in när han andas in, för annars så andas jag in hans utandning. Nån som fattar? Jag vet, jag är störd. hahaha.

Jobba ikväll då. Rätt soft att vara personlig assistent:) Bättre än städa. Har bokat tid på ungdomsmottagningen nu också, måste ha nyss recept för p-piller. tycker det är drygt att behöva boka tid varenda gång när man bara ska ha recept. Ska ringa bemanningen och skaffa sånt lösenord och användarnamn till det här poolen också. Kanske man kan vara på nybyvägen lite mer.

bakaa

2009-01-13 21:24:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har hunnit baka havreflarn och californiakakor också! Californiakakorna vart skitgoda!:D
Vill ni ha recept så säg till:D
namnamnam

mjuk pepparkakis

2009-01-13 16:41:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu tröstar jag mig med att baka. Mjuk pepparkaka. MUMS.


Recept:
100g smör
2dl farinsocker
2 ägg
1dl gräddfil
1/2 dl lingonsylt
3dl vetemjöl
1msk kanel
1tsk malda kryddnejlikor
1tsk ingefära
1tsk bikarbonat


Såhär gör man:
Slå på ugnen på 175 grader.
Smöra och bröa formen. Släng ner rumsvarmt smör och socker i en bunke och vispa tills det blir poröst.
Släng ner äggen, ett i taget och vispa, sen slänger du i gräddfil och lingonsylt.
Sen tar du en annan bunke och blandar mjölet och kryddorna och bikarbonat. Och släng ner blandningen i den andra smeten. Sen vispa tills smeten blir jämn.
Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 50-60 min.
Klartt!

:(

2009-01-13 11:41:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


typiskt så fick jag inte plats på utbildningen. skitliv. står som fjärde reserv. Då kan jag stryka det skiten. PISS. Får leta upp nått annat o plugga då. Är desperat, vill inte städa hela mitt jävla liv! Visste att det skulle bli såhär.. BLÄ. Livet som negerslav.

trött

2009-01-06 08:15:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


ska snart vara personlig assistent. Ska ha introduktion för dagpasset.Zzzz.. är vråltrött. slutar fem. onsdag - torsdag 8-17..
jag vill sovaaa:P Behöver fan vara ledig:P
I helgen ska jag leka med Ida, och Malin kommer ju hem då osså. Fast hon ville ut tydligen. Har varken pengar eller lust.
Hade varit mysigare med filmkväll eller nått:)
Och fan att jag inte kan dricka kaffe på morronen alltså. Behöver det verkligen. Men då blir man ju fast inne på toa hela jävla dan. :( Pissmage.
Ska dricka upp mitt te och kila iväg och jobba nu. Osså ligger Rickard därinne i sovrummet i en varm säng och snarkar. Fusk..

haha, räknade alla våra småmynt som vi slänger ner i spargrisen. typ 3100 hade vi. galet.

..

2009-01-05 11:54:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kände jag mig sugen på att rita. Men jag kan fan inte rita längre. Vet aldrig vad jag ska rita osså blir det aldrig som man tänkt sig. åååh, jag vill handla. Jag vill ha en ny lägenhet, en bil, massor med kläder och smink, en till katt och jag vill bo utomlands. Vill inte vara kvar i det här jävla skitlandet.
Jag vill ha en egen ö nånstans där det är varmt (och inte finns hajar och sånt), där vill jag bo med Rickis och ett par ungar. Hade varit kanon det. Fixa det åt mig tack?:D

inte direkt en supermorron

2009-01-05 11:48:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte igår att "imorgon börjar jag tidigt så jag blir klar nån jävla gång, tänkte åka härifrån vid sju-åtta" Sov skitdåligt inatt och i morse sov jag till tio.. Sen upptäcker jag att jag är skitdålig i magen och sen tog jag en tablett och måste vänta ytterligare nån timme innan jag kan åka iväg... Tur att jag inte har såå mycet att göra idag.. men ändå, så typiskt. Inte direkt en supermorron. Hade skitsvårt att sova inatt, låg och tänkte på konstiga saker.
Hoppas hoppas hoppas jag kommer in på utbildningen, vill fan inte städa mer.

mobiil

2009-01-02 15:10:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Woh! Har köpt en mobil. Ääälskar den. Den är såå fiiin<3

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu