Sommardäck på bileeen

2011-04-14 19:07:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev inge jobb idag och det känns skönt. Låg o tryna i sängen extra länge <3 Åkte och hämtade nya sommardäcken till bilen på eftermiddagen. Sen åkte jag till pappa o Bitte. Bitte hjälpte mig att sätta på däcken på bilen. Ett däck satt som fan. Det skulle pappa hjälpa till med att få loss när han kom hem. Jag fick låna deras caddy sålänge, och den är det automat på. Jag har aldrig kört automat nångång. Liiiteovant:P
Har tvättat sen jag kom hem och nu hänger tvätten på tork. Blev sjukt trött nu när jag satte mig.. Blir nudlar till kvällsmat bara..
Får se om jag orkar städa idga eller om jag tar de imorron kanske, för jag börjar inte jobba förrän på kvällen:)

Onsdag

2011-04-13 22:28:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Somnade halv tre i morse.. Wiho.. Sen jobbade jag två timmar. Sen åkte jag till Malin och vi gick o fikade med Kajsa o hennes Elsa:)
Men fyfarao vad trött jag varit idag.. Inte konstigt med tanke på att jag somnade halv tre. sinnes.
Min telefon har ballat ur totalt och skickat tomma sms till folk, klickar bort folk som ringer och visar missade samtal lite som den vill och touchen är helt fucked.. Åååh, är så jävla trött på den.. Grävde fram Rickis gamla skräpmobil som jag ska använda tills jag får råd till en ny, men kruxet är att det inte är nå ljud i den:S åååh, vill ha en fet plånbok.
Är sjukt slut i hela kroppen efter massa jobb o grejer på senaste tiden, pjuh.. Ska jobba tre långpass (8 - 22) i rad under påskhelgen. Synd, Rickis som är långledig då och svärmor som kommer upp.. Men vad ska man göra, bäst att passa på medan det finns jobb. Andra månader kanske det inte är nånting.
Var på första passet Zumba idag, det var skitkul. Fast man ser nog sjukt fånig ut när man står och dallrar med rumpan! höhö.
Har fått dille på ugglor, köpte två uggle-halsband när jag Mjölis o Kajsis var på stan:
Kommer sova gott i natt och hoppas på en piggare dag imorron, sovmorron till 9.15.

Wie

2011-04-13 22:05:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett vattenmelonfrö har börjat grott:D springer där o tittar hela tiden:D hihi

Uppsala

2011-04-06 21:34:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var på inflyttningsfest hos Danne o Kattis i helgen. Vi hade skitkul:D:D

ritaa

2011-04-06 21:19:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


sorry för dålig uppdatering, som vanligt. Har jobbat massa och grejat. Så är det att vara vikarie. Vissa månader får man jobba som fan och andra ingenting:(
Hehe. Min brukare gillar att måla och då kan det bli lite långtråkigt när man fixat tvätten, plockat i maskin och städat. Jag målade lite jag meed:
Massa gubbaar, hade glömt hur kul det är att rita gubbar. Och rita med bläck är inte det lättaste. hehe.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu