Dagen börjar ju bra

2011-02-16 08:25:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


åååh, vad dumt. Jag stod utanför min brukares dörr klockan 7.50, börjar åtta. knackar på dörren. Ingen öppnar. Plingar på dörren. Ingen öppnar. Tittar i brevinkastet. Mörkt. Ringer och det visar sig att han är på kryssning. Det hade jag heelt glömt bort. Typiskt mig alltså. Inge jobb idag. Då hade jag kunnat sovit längre:(
Så, denna dag börjar ju bra... Vad ska jag hitta på nu då?

vaniljte

2011-02-15 20:59:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och dricker vanilj-te. Mitt favvo-te numera:D Äter rostad macka med ost på.. nomnomon
Helt slut i huvudet:( Var på arbetsförmedlingen idag o skrev in mig.. Vill ha ett jobb nu! Och lägenhet i en annan stad!:P
Efter AF så åkte jag hem till mamma o målade andra lagret på stolarna.. Nu är de klara. Två stolar o ett bord kvar nudå:P
Ska sätta mig o läsa igenom papperna jag fick från arbetsförmedlingen nu, sen duscha och sen sova.. Jobb i morrn:)

Färgade ögonbrynen igår. För mörka som vanligt.



//Mosig i skallen

Måndag

2011-02-14 23:38:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är hos Ida, vi firade alla hjärtans dag tillsammans som de gräsänkor vi är:(
Målade stolar idag, det behövs ett lager till, suck.. Dagens aktivitet imorron då.. Så fick jag för mig att arbetsförmedlingen hade öppet till 17.00 idag, så jag åkte dit o skulle skriva in mig typ kvart i fyra. "nån inskrivning hinner vi inte med nu, vi stänger 16.00" fick jag till svar:( får väl åka dit i morron då..
Gjorde ett test jag såg på Trixies blogg, ganska kul, för det stämde ju ganska bra. Detta svar fick jag:


alla hjärtans daag

2011-02-14 13:25:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhej.
Fyfan, idag sov jag så sjukt mycket längre än jag planerat:( Var meningen att jag skulle gå upp typ åtta, hinna med arbetsförmedlingen och sen börja måla stolarna.
Nu ska jag dricka upp kaffet och duscha, sen iväg till arbetsförmedlingen.

Förresten, sjukt trist att inte kunna fira alla hjärtans dag med sin karl:( Han åkte till stockholm och jobba halv fem i morse:(

Gosade med Lillemor i morse iaf <3


Ett steg framåt i stolprojektet

2011-02-13 23:54:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår så var jag o Rickis o bowla med Ida och hennes Tomas. Det var askul och jag kom tvåa i andra omgången;D TVÅ hela strikes. yehoo.
Sen kom de över till oss på kvällen, vi drack och hade askul:)

Idag var jag inte så sliten som jag trodde jag skulle vara, SKÖNT!
Jag orkade till och med åka till min "verkstad" hos mamma och grunda två stolar:) Hade tyvärr ingen kamera med mig, men jag tog ett kasst kort med mobilen:)



Asså, de är bara grundade, imorron ska jag köra med vanlig färg:) wie. vill ha allihopa klara nu! Bort med furu! ;P

Ska även till arbetsförmedlingen imorron... Hoppas de har nå tips på hur man på bästa möjliga sätt tar sig ifrån denna stad:P För bort ska vi:) Känns som att vi lär göra något drastiskt, annars kommer vi aldirg härifrån. Känns liksom inte som att det finns någon framtid för mig här, inte just nu iaf.
Nå heltidsjobb lyckas jag ju inte finna. Så varför stanna?


pysseltisdag

2011-02-08 20:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


nu var det ett tag sen jag skrev.. :P
Simmade igår, så jävla skönt.. Ska simma bort lite fett på kroppen tänkte jag. Blev dock ingen simning idag, för det var Var upp med en köksstol till mamma som jag började slipa på. Ska måla om köksmöblerna till vitt, för jag har furufobi. Sistarna ska även kläs om i grått eller i linnetyg.
Förebilder:




Hallå

2011-02-04 14:22:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var ett tag sen jag skrev.. Vi var i skåne i helgen och hade jätteskoj:) Åt fondue för första gången i mitt liv till jag nästan sprack. Drack en meter öl;D Elva glas på en meter lång bricka med typ fyra sorters öl i. Det var göttans.
Meen. På flyget hem känner jag mig illamående. Jag trodde det var åksjuka. Men det var MAGSJUKA:( När vi kommer hem rusar jag in på toa och blir kvar där hela natten.. usch.. Men nu är det bättre iaf:)

Sov jättelänge idag, ska jobba natt i natt, så det var lika bra de:) Men jag börjari nte förrän 22:) Så jag hinner med en del innan. Ska åka ner till bemanningen och lämna min tidrapport så jag får lön:) Sen ska jag handla mat. Ikväll ska jag laga nötsteeek! namnamnam.

Vad jag ska göra med fågelboet till hår idag vet jag inte.. blää. Behöver verkligen klippa mig, men tyvärr svider det för hårt i plånboken:(



  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu