är dålig på rubriker

2009-02-27 15:43:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har alltid så jävla svårt att ta tag i saker och ting. Jämt. Ett litet telefonsamtal kan ta mig en vecka att utföra.
Nu har det tagit en vecka att ringa till folk och be om arbetsintyg till ansökan till utbildningen och mattekursen. Nu ska jag kopiera betyg och få hem de dära arbetsintygen så jag kan kopiera dom med. Sen får jag skicka iväg dom.

Och jag har sagt hur lägne som helst att jag ska börja ut o gå eller träna, men det blir aldrig nånting av. Kanske tränar nån dag och sen rinner det ut i sanden. Men nu jävlar har jag skrivit upp i min kalender att jag ska ut och gå varannan dag. Spelar ingen roll om jag får göra det själv, eller hur långt jag går. bara jag gör det.
Här ska rasas i vikt tills jag drar till Thailand så man törs gå på stranden utan långärmat. haha.
Ska sluta med godis i veckan också. och äta mer rätt. Fast jag äter rätt så rätt nu ändå. Men mindre portioner och mjölk eller vatten till maten.
Köpte pinjenötter som snask till ikväll. Gott;D

Lillemors favvosysselsättning

2009-02-27 15:34:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta sysselsätter sig Lillemor med om dagarna. Hon jagar mysen på skärmen. haha. skrotkatt<3


aldrig mera schampo

2009-02-24 15:05:35 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Aldrig mera schampo! Håret är ett helt annat hår!

alltså guud, varför har jag inte testat detta innan för?

första dagen utan schampo

2009-02-24 12:15:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åååkey, nu ska jag snart ställa mig i duschen och tvätta håret med balsam. Usch, tänk om det blir fetare håret:S återstår o se.
-
Nu har jag gjort nått som kallas popping, som en turban man gör av handduk. Men det ger motsatt effekt. Turbanen drar ut lockarna och gör håret rakare, medan en sån här popping-grej behåller dom.

ska sluta med schampoo

2009-02-24 02:15:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


okej, nu ska jag börja med en grej här. Sluta med schampoo. Mjaaa, det är ju rena giftet för håret ju! Istället tvätta med balsam utan pissämnen i. Och ägg!? hmm, får se hur det funkar, har setat i flera timmar på http://www.lockig.se och läst på mig. Wish me luck.

hmm

2009-02-23 23:32:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu tror jag att jag har en sjukdom vid namn rosacea. Fyfaaan:( Har fått nå konstiga finnar i ansiktet som inte går o klämma:S Kommer typ bara var. Är säker på att det är första stadiet till rosacea:S Läste att om man har blek hy så drabbas man lättare. :( Ska fan kolla upp det, för det är fan inga vanliga finnar iallafall. Skitliv:(

snö till förbannelse

2009-02-09 15:06:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Katterna tycker om snön iallafall. Lillemor mjauar hela dan framför balkongdörrn. Neee, vill ha vår nu. Sommar, sol. tack.

.....

2009-02-05 16:54:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Bläää. Allt är skit nu alltså.
Rickard har kommit in på en svetsutbildning som är nödvändig för att han över huvud taget ska få möjligheten till att få ett jobb. Chansen blir ju iallafall större att han får jobb med svetscertifikat. Kruxet är att kuk-utbildningen ligger i Borlänge!!
Så karln ska få kliva upp klocka fem, ta bussen halv sex till Borlänge busstation, gå 3 kilometer till lokalen där utbildningen äger rum. Sen ta bussen hem och då är han hemma sex ungefär. Alltså det här är ju sjukt. De hade en likadan utbildning i Hedemora förut, men den har tydligen blivit nerlagd! Jaa, det var ju jävligt typiskt.

Vi tänkte om vi kanske skulle kunna låna mammas bil, men det skulle innebära 2500 spänn i månaden och det är vad Rickard har kvar varje månad efter alla räkningar. Åker han buss betalar försäkringskassan.
Jag orkar inte. Och nu när han ska gå utbildningen får han inga pengar från A-kassan mer utan från försäkringskassan och det kan ta ett tag innan han får dom pengarna.
 Det betyder att jag måste försöka få mer jobb. Städa på dagen och personlig assistent på kvällen. Säkert kommer jag få ta dom där jävla kuk-trapporna igen. Städa trappor i åtta timmar, helt slut efteråt så man svimmar nästan sen hem och laga mat och sen iväg och jobba igen. Jag kommer dö.
Och vem fan kommer palla läsa det här långa inlägget?

Ikea<3

2009-02-04 16:41:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Har varit på Ikea idag:P Vi blev otroligt klar på två timmar:P När vi kom hem så skruvade vi ihop allt vi köpt, så nu har jag blåsor i mina händer:( Köpte den där lådan som man kan sitta på, hyllan, blomman o krukan, ljusen, en ny datastol, hylla till toan och krokar till toan. Blev riktigt nöjd med hallen faktiskt:) Ser ljust o fräscht ut. Mer rymligt där också. Hyllan och krokarna till toan fick vi aldrig upp eftersom våran skruvdragare är kass:(

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu