.....

2009-02-05 16:54:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Bläää. Allt är skit nu alltså.
Rickard har kommit in på en svetsutbildning som är nödvändig för att han över huvud taget ska få möjligheten till att få ett jobb. Chansen blir ju iallafall större att han får jobb med svetscertifikat. Kruxet är att kuk-utbildningen ligger i Borlänge!!
Så karln ska få kliva upp klocka fem, ta bussen halv sex till Borlänge busstation, gå 3 kilometer till lokalen där utbildningen äger rum. Sen ta bussen hem och då är han hemma sex ungefär. Alltså det här är ju sjukt. De hade en likadan utbildning i Hedemora förut, men den har tydligen blivit nerlagd! Jaa, det var ju jävligt typiskt.

Vi tänkte om vi kanske skulle kunna låna mammas bil, men det skulle innebära 2500 spänn i månaden och det är vad Rickard har kvar varje månad efter alla räkningar. Åker han buss betalar försäkringskassan.
Jag orkar inte. Och nu när han ska gå utbildningen får han inga pengar från A-kassan mer utan från försäkringskassan och det kan ta ett tag innan han får dom pengarna.
 Det betyder att jag måste försöka få mer jobb. Städa på dagen och personlig assistent på kvällen. Säkert kommer jag få ta dom där jävla kuk-trapporna igen. Städa trappor i åtta timmar, helt slut efteråt så man svimmar nästan sen hem och laga mat och sen iväg och jobba igen. Jag kommer dö.
Och vem fan kommer palla läsa det här långa inlägget?

Kommentarer

jag läste det:)

2009-02-07 10:40:16

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu