sööt

2008-12-20 02:35:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Aaaw, denna bild fick mig att vilja skaffa marsvin igen<3


lalaa

2008-12-20 02:32:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan inte sova som vanligt.
Var hemma från jobbet idag, hade feber igår och ville bli riktigt frisk innan jag börjar jobba själv på måndag.
Nu är jag bara förkyld, hur drygt som helst. Tvingas använda nässpray fast jag inte vill. Kommer bli beroende igen. Blir det efter bara några dagars användande.. pissgrejer det där. Hostar och nyser och snorar..

Gick bra på intervjun iallafall, tror jag kommer komma in:) På ett sätt tycker jag att det ska bli skönt att få plugga igen. Visst är det skönt att jobba också. Men jag vill bli nånting, så jag kan kalla mig nånting. Hanna Hedin - processtekniker. Låter bra det. Bättre än Hanna Hedin - städerska. haha. Fast det är inget fel på städaryrket, bara det att det är så jävla ansträngande och inte så jättebra betalt:P

Åååh, jag lyssnar på Cas Haley och vill bara sjunga! Aaaaall my liiife, tamtadaaamm.
Men då väcker jag Rickis! HAHA. Kanske inte så kul o bli väckt av mitt vrålande. men åååh, vilken röst han haar karln! Så skön musik, han skulle vunnit america's got talent.

blä

2008-12-18 12:06:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


fyfaan, igår började jag nästan känna mig sjuk.. Sådär feberyr och ont i halsen.
Gick till hemköp och skulle köpa halstabletter. Kände mig fan full när jag gick dit, helt yr. Usch. Mådde inge vidare igår..
Inte idag heller, känner mig fortfarande yr och ont i halsen. Ska ju på den där intervjun snart, hoppas jag pallar det.
Känner mig helt slut..

Green Shoes <3

2008-12-17 14:31:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



Woooh! Snart e dom minaaa:D skitsnygga. Vill ha dom nu, får dom tidigast imorron och senast den 22:a. :D

Är förövrigt jääävligt trött. Sov skitdåligt i natt. Låg och försökte sova och kollade på klockan hela tiden och blev stressad. Somnade och vaknade. Sammanlagt sov jag säkert tre timmar inatt eller nått. Upp klockan tjugo över sex och jobba. Blää vad trött jag var. Helt slut nu när jag kom hem för ett tag sen. Rickis slängde ihop chili con carne och jag vräkte i mig som en varg. Skithungring var jag.
Inatt kommer jag iallafall somna tidigt. gött.
Intervju med adveta imorron om utbildningen till process-tekniker. Hoppas hoppas hoppas jag kommer in!

Glöggafton hos Ida

2008-12-14 18:02:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



Glöggafton hos ida igår, mycket trevigt. Hon hade pyntat massa och tänt röda ljus, ställt fram en skål med  skumtomtar i och det lukta glögg i hela lägenheten! MYS:D Det drack massa glögg och vin. Sen blev det trapper och eftersom jag inte kan dricka längre så gick vi hem tidigt för jag var trött. haha.

 Jag har blivit gammal, som jag sa till Kajsa på msn nyss. Jag har blivit gammal till och med i mina drömmar alltså!
I förrgår så drömde jag att jag o Rickis kolla på en ny lägenhet, en trea med högt i tak och stora fönster. Och det första jag säger är "aaa, lycka till att hitta gardiner till dom där fönstrena!"
Alltså vafan. Och sen har jag lite smygångest över att jag sa till Rickis att vi skulel skita i bingolotto idag. Jag vill spelaaa!
haha.

Imorron ska jag, Rickis o mamma åka till västerår och hälsa på syster. treevligt:)

Babbel

2008-12-09 15:01:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Fyfan, är helt jävla slut. Har jobbat idag, slutar rätt tidigt viserligen, men det är ett jävla slitjobb så klockan ett-två är man helt slut.
Harv arit dålig på att uppdatera. Har ju skaffat nytt spel till x-boxet. Harry Potteeeeer<3 och Spidermaaaaan<3

Blä, ska jobba dan innan julafton. och helgen efter jul. kul. Men nödvändigt. Blir hur mycket jobb som helst efter jul. Catciiing! haha.

Är hungrig, köpte smörgår på wiernercondis, smaka blä. Den åkte rakt ner i soptunnan! USCH. Därför jag är så feg på att testa ny mat och sånt, tänk om det är äckligt liksom. Så får man slänga det. Sitter man där utan mat. En gång när vi var utomlands åt jag spagetti bolognese en hel vecka. haha.

På torsdag blir det julklappshandling i kupolen på dan och jobb på kvällen. Imorrn blire jobb också. trööök. Jag vill vara multimiljardär och sitta i ett lyxhus utomlands med en drink i handen vid min jättestora pool. aaaw.
Vann förresten en hundring på bingolotto i söndags! HAHA! Skitspel. Har aldrig vunnit mer än en hundring där:P

Nej usch, nu ska jag äta vaniljyoghurt och musli. Gött. Plockade ihop en påse musli på hemköp. Skitbra ju. Att man kan välja vadman ska ha i. Nej nu sitter jag o babblar strunt.
Hej pålä

Fåtööölj

2008-12-01 21:27:41 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..



YES! Vi har köpt världens skönaste fåtölj! Det är våran julklapp till oss:P Bättre o köpa nått stort tillsammans än nått litet till varann. 3200 spänn på wiggmans, med hemleverans. Inte dyrt alls! Nu äre krig här hemma om vem som ska få sitta i den!
haha.

Blev så jävla sugen på att ha tjejmidda här. Laga värsta goda maten och dricka lite vin. Tjattra och spela spel. Buzz. Aaaw, det måste vi göra nån dag.

Hmm, städa trappor imorron. Drygt, tråkigt och blä. Men det är jobb iaf. Ingen idé att vara negativ.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu